Brojač posjeta
66814
online posjeta na blogu :)
online    
Tripleclicks
free counters
SVA AUTORSKA PRAVA ZAŠTIČENA! ©

Blog
ponedjeljak, lipanj 2, 2014
- Registracija je potpuno BESPLATNA

- Niste obavezni plaćati nikakve naknade ili pretplate

- Niste obavezni investirati, a zaraditi možete počevši od NULE

- Opširan tečaj internet marketinga BESPLATNO

- Neograničeni materijali za trening i edukaciju, te podrška bogata resursima

- Zarada nema limit

- Nema rizika jer članstvo je BESPLATNO

- Imate mogućnost otvoriti vlastitu Web trgovinu BESPLATNO

 

Nema smisla propustiti ovu jedinstvenu priliku da pokrenete vlastiti posao na Internetu. Imate jednake šanse uspjeti, ako ste voljni i predani vašem radu. NIJE VAM POTREBNO IKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO, ako ste timski radnik i imate volju za učiti sve što vam je potrebno bit će u vašim rukama.

 

Kako sam ja krenuo u SFI biznis? Ja sam također razmišljao kao i vi, koliko je to zapravo sigurno? Hoće li se isplatiti uložen trud?

 

Ako ste sumnjičavi to je normalno, jer postoje zilioni fake stranica koje treba naravno izbjegavati u širokom luku, kako sam ja saznao da SFI nije fake ni prijevara? Upravo zbog ozbiljnosti i odgovornosti koje snosi ovaj posao, naravno kao svaki posao snosi određene odgovornosti, pravila kako bi posao bio svima efikasan, kako se razlikuje od tih fake stranica?- Prvo i osnovno SFI je u interesu da pomogne vama da steknete zaradu oglašavanjem njihovih proizvoda, te omogućavanjem prodaje istih dobivate proviziju. Možete zaraditi također ako se odlučite i prodajem vlastitih proizvoda ( bilo kakvih stvari koje vam ne trebaju odlučite prodati i još putem toga zaradite bonus ). Također uz malo truda veoma brzo i lako postanete vi vođa tima i sponzor.

 

SAMO AKO TO ŽELITE VAŠ ŽIVOTNI STANDARD MOŽE KRENUTI NA BOLJE!

 

 

-SVE DODATNE INFORMACIJE I PITANJA:  MOJ FACEBOOK

 

*Nakon registracije preporučio bih vam da me dodate na facebook kako bih vas lakše uveo u start posla, te vam pružao maksimalnu podršku.

shadow-raider1984 @ 15:59 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, svibanj 31, 2014
SFI ( Strong Future International ) je marketinška kompanija pokrenuta 1998. Počevši sa samo jednim proizvodom, prodavanim u SAD-u, SFI je porastao na više od 90.000 proizvoda i usluga koji rastu svakim danom prodanih u više od 190 zemalja u svijetu.

 

SFI je stvoren kako bi omogućio svima sa osobnim računalom i Internetom da se pridruže u svjetsku e-trgovačku revoluciju. Svatko u legalnoj dobi od 18 ili više godina može postati SFI partner besplatno samo ispunjujući online registracijsku formu. Bez obligacija ili ikakvih troškova bilo kakve vrste.

 

Kada se jednom registrirate Vi kao partner ste omogućeni profesionalnim web-stranicama za marketing SFI proizvoda na Internetu. SFI vam također omogućuje sve potrebne prodajne servise, kao što su: servisi kupaca, procesuiranje isplata, te pošiljke robe- sve to bez troškova Vas kao partnera. A za svaku prodaju, SFI vam plaća proviziju. Dodatne provizije možete ostvariti stvaranjem vašeg tima i vođenjem određenih partnerskih grupa.

shadow-raider1984 @ 21:37 |Komentiraj | Komentari: 0

AMERIČKA FIRMA  SA DUGOGODIŠNJIM ISKUSTVOM U ON-LINE POSLOVANJU NUDI POSAO SURADNIKA U PODRUČJU  INTERNET MARKETINGA ZA RAD OD KUĆE. 


UVJETI 

Uvjeti  su osnovno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. U obzir dolaze samo ozbiljni  kandidati, koji su spremni na svakodnevno učenje i na timski rad.
AKO STE SPREMNI, AKO VAM TREBA POSAO, ŽELITE RADITI I ZARADITI ONDA STE NA PRAVOM MJESTU , KLIKNITE NA REGISTRACIJU I KRENITE RADITI ODMAH

ZAPAMTITE! ZA SVAKI USPJEH NIJE POTREBAN NOVAC NI BILO KAKVO MATERIJALNO SREDSTVO, VEĆ TO OSTVARUJETE VLASTITIM KVALITETAMA I OSOBINAMA, SAMO AKO TO ZAISTA ŽELITE, SVE OSTALO DOLAZI SAMO OD SEBE S VREMENOM KADA VAM JE NAJPOTREBNIJE, SLIJEDITE SVOJE SNOVE I KADA JEDNOM KRENETE PUTEM VAŠIH SNOVA SAMO VAM NEBO PREDSTAVLJA GRANICU!
NAKON REGISTRACIJE DODAJTE ME ZA FACEBOOK PRIJATELJA KAKO BIH VAM POMOGAO U POSLU JER OVO JE TIMSKI RAD I IMATE POTPUNU PODRŠKU U SVAKOM MOMENTU. U OVOM POSLU NIKAD NISTE SAMI TJ. PREPUŠTENI SAMI SEBI.

shadow-raider1984 @ 11:47 |Komentiraj | Komentari: 0